Open turnir ponedjeljkom 27.12.2010.

  • PDF

ponedjeljak u 18 sati

disciplina: desetka

dvostruki KO (desno na 4 dobivene, lijevo na 3 dobivene igre)

4 nagrade

start challengea: 110 kuna

Ponedjeljak je, nešto iza 18 sati u BK Desetka su se okupili najzagriženiji .

Challenge je 160 kn. Priliku su dobili Sobin, Džaja, Šilić, Šušić i Đerek. Nisu je iskoristili tako da je start slijedećeg challengea već pomalo respektabilan.

Sam turnir kao i obično, donio je pregršt iznenađenja ako uopće možemo nazvati iznenađenjima pobjede još uvijek neafirmiranih ali više nego respektabilnih igrača. U polufinale su se probili Šilić, Šušić, Sobim i Rogošić.

Polufinalni dvpbpji su završili pobjedama Šušića i Rogošića.

U finalu Rogošić odmah koristi prvu olako odigranu kuglu od Šušića i vodi 1-0. Da je u laufu pokazuje Rogošić i u drugoj partiji i vodi 2-0. Nakon vrlo jakog breaka Rogošić čini faul, ostavlja na stolu dobar raspored kugli što je Šušiću dovoljno. U jednom dahu odigrava i smanjuje na 2-1. Silovit break Šušića, ubačena kugla, dobar raspored, on u elementu i već je ...., nije izjednačenje, ostala desetka  na rupi i 3-1 za Rogošića.. Break Rogošića, ima ubačaj kugle i pomalo nezgodnu poziciju no pažljivo naciljana jedinica je ipak završila u srednjoj rupi.  Opet "liz" za srednju rupu, smanjuje se broj kugli na stolu. Presdudna kugla  br.4 je dobro odigrana, precizan šut za peticu i pozicija je takva da jedino krajnja nepažnja ga može spriječiti  da ne pobjedi. Upravo to se dogodilo. Laganu devetku je promašio i Šušić smanjuje na 3-2. Rastu -avlu rogovi, da li će narasti. Da ispratimo partiju. Par izmjena, par promašaja, na solu je Šušić, djeluje mirno, bez previše egzibicija ubacuje par teških kugli .... promašaj tzv. lagane kugle (8), ostala na rupi, Rogošić gađa desetku....pobjednik Rogošić...čestitke Rogošiću i hvala Vama koji ste posjetili našu stranicu...SRETNO U NOVOJ 20111.