Karlo Dalmatin u osmini finala SP-a

  • PDF

carlodKarlo Dalmatin je u osmini finala Svjetskog prvenstva u osmici! Danas poslijepodne je pobijedio prvog nositelja eliminacijske faze turnira Antonia Lininga (Filipini) rezultatom 9:4. U osmini finala igra protiv Iranca Takhtija Zarekanija koji je u prvom kolu eliminacijske faze izbacio Nijemca Thorstena Hohmanna s 9:8, a u drugom Indijca Aloka Kumara s 9:6. Karlo ima lijepu priliku za fantastičan rezultat i prolaz među osam najboljih igrača na Svjetskom prvenstvu.
Današnji mečevi su donijeli nekoliko sjajnih izvedbi. Raj Hundal je u meču protiv Konstantina Stepanova, nakon što Stepanov nije ubacio kuglu iz razbijanja na startu meča, završio tu igru i narednih 8 igara, a da Stepanov nije uopće došao na stol.

Mika Immonen je gubio od Brune Muratorea 1:4 kad je opet došao na stol. Završio je tu igru te narednih 7 igara "iz štapa" za pobjedu 9:4. Nastavio je u istom ritmu i protiv branitelja naslova Karla Boyesa te pobijedio rezultatom 9:1.

Ralf Souquet je gubio od Jovena Bustamantea 1:6, a onda je dobio priliku te preokrenuo na 8:6 da bi na kraju diobio 9:7.

Dennis Orcullo je pobijedio Stephana Cohena rezultatom 9:0, ali ne znam da li su sve igre bile "iz štapa".

 

Rezultate završne faze turnira možete pratiti na ovom linku: Rezultati

Uživo se zasad mogu pratiti samo rezultati preko ovog linka: Live score

Live streama zasad nema, za sutra (petak) je predviđeno da četvrtfinale prenosi Dubai Sport kanal preko satelita. Taj kanal se može pratiti preko inetrneta na ovom linku: Dubai sports channel (preporučljivo je gledanje u Internet Exploreru)