Steve Mizerak 10 Ball Championship

  • PDF

mizerakOd četvrtka do nedjelje(04-07.11.2010.) u Seminole Hard Rock Casinu u Hollywoodu na Floridi se igra Steve Mizerak 10 ball Championship u sklopu 2010 Seminole Pro Toura. Prijavljeno je 77 igrača koji se bore za bogati nagradni fond. Na kotizacije koje su u visini 200-500 dolara (u ovisnosti o broju sudjelovanja na turnirima u sklopu toura) dodano je još 50.000 dolara. Na turniru nastupaju brojna poznata imena iz svijeta pool biljara kao što su:

Corey Deuel, Ralph Souquet, Darren Appleton, Thorsten Hohmann, Shannon Daulton, Earl Strickland, Dennis Hatch, Shane Van Boening, Stevie Moore, Gabe Owen, Charlie Williams, Johnny Archer, Shawn Putnam, Mika Immonen, Rodney Morris, Oscar i Ernesto Dominquez...

Ždrijeb turnira i rezultati su zasad slabo popraćeni na internetu, ali se besplatno može gledati live strem na Mizerak_champinship (potrebno se registrirati).

Na turniru se igra po američkim pravilima desetke (BCA) s tim da postoje i neki dodaci. Jedna od zanimljivosti je i izvođenje skočica. One su dozvoljene sa štapom za skočice, ali maksimalno 2 puta u tijeku meča. Nema ograničenja za skakanje s cijelim štapom.