KLUPSKA ZAVRŠNICA

  • PDF

10ballSlijedeći vikend u prostorijama BK Omega će se odigrati završnica - doigravanje za klupskog prvaka Hrvatske. Podsjećamo, ekipe BK Omega, BK Mosconi, BK Plan B i BK Desetka su nakon odigrane prve etape osigurale doigravanje.

Polufinalni parovi su BK Omega - BK Desetka i BK Mosconi - BK Plan B. Prema dosadašnjim rezultatima opće je  mišljenje da su ekipe Omege i Mosconija favoriti, ali isto tako je sigurno da Plan B i Desetka nisu unaprijed izvjesili bijelu zastavu.Ne tako davno u prvom dijelu prvenstva su se susreli narečeni gdje su favoriti na papiru gledano uvjerljivo pobijedili ali akteri susreta i te kako znaju da je samo par kugli dijelilo obrnutu situaciju, odnosno rezultat.

 

No kako bilo da bilo više je nego izvjesno da će biti zanimljivo i ovim putem pozivam što veči broj ljudi na gala predstavu biljara. Posebice apeliram na članove BK Desetka da svojom nazočnošći i navijanjem daju podršku našem klubu. Naravno u športskom duhu i u okvirima fair playa. 

Osim završnice klupskoh prvenstva odigrat će se i turnir iz masters serije. Disciplina: desetka. 16 najboljih ove sezone borit će se za prvaka Hrvatske.

 

Očito je da su razlozi nastupanja isključivo športske prirode. Nagrade za najbolje su nikakve. Recesija ili nešto drugo Yell, uglavnom nema se.

 

Koristim prostor da čestitam pobjednicima ovogodišnjih mastersa Zrinki Antonijević, Marku Lišniću i Karlu Dalmatinu. I pozdravljam i pozivam, ukoliko mu to zdravlje dopušta , našeg šampiona Roberta Sudića Bepa da svojom nazočnošću uveliča biljarsko događanje.

Berislav Šilić