Open Turnir Ponedjeljkom - 10-ball - 6. prosinca 2010.

  • PDF

Dejan OrlićPonedjeljak, 18,00 sati, Open turnir u Desetke, disciplina 10-ball. Challenge, start 1830 kn. Da li će konačno pasti? Dođite u 18,00 sati i probajte ga osvojiti. Sretno svim sudionicima.

U zadnje vrijeme nikad više sudionika. Došli su nam i gosti iz Hercegovine.

 

Challenge, priča za sebe. Ždrijeb je htio da Vasilj, Nizić, Rogošić, Šilić i Mindoljević dobiju priliku. Ždrijeb je tako htio ali Rogošić nije. Došao je na red, udario muški break, koncentrirano i pažljivo odigrao sve kugle i 2040 kn spremio u džep. Čestitke Rogošiću koji je muški odigrao i počastio sve sudionike turnira.

 

Turnir 10-ball-a je započeo. Rovovska borba. Kratki su setovi i svaka se greška plaća.

Ante Šustić

Polufinalni dvoboji između Šustića i Šušića, te između Orlića i Radosavljevića su bili više nego izvjesni. Sigurnom igrom Šustić i Orlić su se probili u finale. Posebno je bio dojmljiv Orlićev put. Bez izgubljene partije se čovjek plasirao u finale. Impresivno.Laughing

 

Finale je u prvoj partiji donijelo i prvu izgubljenu partiju za Orlića. Promašena 10-tka i 1-0 za Šustića. Naredne tri partije Orlić je odigrao u svom stilu i 3-1 za njega. Da nije slučajno u finalu dokazao je Šustić završivši tešku partiju. 3-2. Kada Šustić udara break poglavito u finalima to je uvijek gromovito. Gromovito ne znači i učinkovito. Ni jedna kugla nije ušla a raštrkane kugle daju Orliću prostor koji on danas koristi li koristi i iskoristio je. Čestitke Orliću na pobjedi i hvala svima sudionicima.

 

Fotografije s turnira možete pogledati u galeriji, a zdrijeb ovdje.

Video snimka finala: