Natječaj za upis studenata

  • PDF

 

 

NATJEČAJ

za upis studenata u akademsku godinu 2014./2015. na studij

 

SPORTSKI MENADŽMENT

• preddiplomski stručni studij

• specijalistički diplomski (master) stručni studij

 

Pravo upisa imaju svi pristupnici (hrvatski ili strani državljani) koji su prethodno završili srednju školu u Hrvatskoj ili njima ekvivalentne srednje škole u inozemstvu i udovoljili uvjetima prijemnog postupka (preddiplomski studij). Za upis na diplomski studij uvjet upisa je završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij. Osobe koje su završile studij na nesrodnim visokim učilištima mogu upisati ovaj studijski program uz uvjet polaganja razlikovnih predmeta koji se utvrđuju ovisno o završenom studiju.

Trajanje studija:

Preddiplomski studij: 6 semestara                                                             ECTS: 180 bodova

Diplomski studij: 4 semestra                                                                     ECTS: 120 bodova

 

Stručni naziv koji se stječe završetkom preddiplomskog stručnog studija: stručni prvostupnik/ica (baccalaureus/baccalaurea) sportskog menadžmenta (bacc.oec.)

Stručni naziv koji se stječe završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija: stručni/a specijalist/ica sportskog menadžmenta (struč. spec. oec.)

Upisi za preddiplomski studij će se odvijati na sljedeći način:

A. Upisi temeljem državne mature

B. Upisi temeljem uspjeha u srednjoj školi

Prijemni postupak uključuje postignuti uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja, uspjeh na državnoj maturi i razgovor o motiviranosti za upis studija koji će biti obavljen 12.04.2014. u 12:00 sati.

 

Prijemni postupak uključuje postignuti uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja, rezultate postignute na prijemnom ispitu koji obuhvaća test opće kulture i obaviještenosti te razgovor o motiviranosti za upis studija.

Prijave za upis primaju se svakim radnim danom od 09 do 16 sati u studentskoj referadi ili putem internetske stranice (www.aspira.hr).

Dokumenti za prijavu za preddiplomski stručni studij: svjedodžbe svih razreda srednje škole i maturalna svjedodžba/završnog ispita, domovnica i rodni list, uplatnica za troškove prijemnog postupka (180 kn) na račun Visoke škole (IBAN: HR4024840081104992880, Raiffeisen banka) i obrazac za prijavu koji se ispuni na web stranici ili u Studentskoj referadi.

Dokumenti za prijavu za specijalistički diplomski stručni studij: Obrazac za prijavu, ovjerena kopija diplome, prijepis ocjena završenog studija, kopija domovnice (za strane državljane odgovarajući dokumenti) i rodnog lista, te dvije fotografije (3,5 x 4,5 cm)

 

 

Prijemni ispit:

u SPLITU

12.06.2014. u 11:00 sati

na adresi Domovinskog rata 65

u ZAGREBU

18.06.2014. u 11:00 sati

na adresi Selska cesta 119

 

Nastava započinje 01.10.2014. za preddiplomski stručni studij, odnosno 23.10.2014. za specijalistički diplomski stručni studij.

Sve informacije se mogu dobiti na adresi:

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Domovinskog rata 65, 21000 Split

Tel: 021/382 802; fax: 021/382 805; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript "> Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; www.aspira.hr