ZIMSKA LIGA 2014

  • PDF

 ZIMSKA LIGA 

Biljarski klub Desetka organizira tradicionalno natjecanje pod nazivom Zimska liga 2014 

Disciplina 10-ball

Sustav natjecanja svak sa svakim, tko prije do 7 pobjeda

Kotizacija za natjecanje iznosi 20 kn 

Početak natjecanja je 15.02.2014. i do tog datuma se zaprimaju prijave. Ne smatra se prijavljenim osoba koja nije platila kotizaciju.

Natjecanje se mora završiti do kraja 3. mjeseca nakon čega se prvi slobodan vikend organizira Masters turnir za 8 najuspješnijih kojom prilikom će se organizirati i prigodna zakuska kako je to tradicija u  ovom klubu.

 

 Pravo natjecanja imaju svi osim 1. HBL

                                                                         Uprava  kluba


Započelo je natjecanje. 19 natjecatelja se bore za 8 mjesta koja vode u završni Masters turnir koji će nam donijeti ovogodišnjeg prvaka. Prognoze je nezahvalno donositi. Sam početak natjecanja govori tome u prilog. Mnogi u kuolarima spominjani kao favoriti su se spotaknuli na samom početku. Iskočili su mnogi na koje bi bilo koja kladionica stavila mali koeficijent. Raduje me činjenica da  osim domaćih igrača ligu igraju i ljudi  iz drugih klubova što što je za svaku pohvalu, i koristim priliku da im se zahvalim na odazivu.

Trenutno je odigrano cca 25 % mečeva. Bit će gusto, vidi se. Nakon što se odigra 50% mečeva izvršit će mo analizu i donijeti ocjenu par naših eminentnih natjecatelja o do tada odigranim mečevima i vidjet će mo kakva su njihova predviđanja za samu završnicu.