MASTERS LJETNE LIGE "DESETKA"2013

  • PDF

Lijepo je svako natjecanje, ali ipak finale natjecanja je vrh. Vrh natjecanja Ljetne lige je Masters turnir. 8 najbolje plasiranih na Ljetnoj lizi će se ogledati 21 rujna 2013.g. sa početkom u 14 sati u prostorijama BK Desetka.

Ognjen Pavlović vs Vinko Roje. Dva snajper tipa. Koji će bolje naštimati nišanske sprave?......vidjet će mo....

Ivan Roso vs Mladen Kelava. Uistinu igrači izvanredno velikih mogućnosti ali i oscilacija. Što će sutra prevagnuti.....lutrija...užitak za gledanje....

Marko Jurić vs Marlon Macanović. Dva dijametralno suprotna tipa igrača. Jurić pažljivi taktičar a Macanović totalni ofenzivac. Sudar sjevera i juga....ishod....??? i

Marin Vujnović vs Tomislav Pilj.Stariji Vujnović u usponu. Mlađi Pilj u usponu. Koji će se prvi popeti na stup pobjede.......šta reći....kao i za sve parove neizvjesno i nadasve zanimljivo. Pozivam prijatelje biljara da nas posjete, da svojom nazočnošću uveličaju centralni biljarski događaj ovog ljeta u ovom kutku lijepe naše.

el prezidente BK Desetka

 

I otpočelo je natjecanje. 

Kako je i najavljeno pucački dvoboj Pavlović vs Roje, u početku prednost Roje, na kraju Pavlović za nijansu mirniji, precizniji taman za pobjedu 7-5.

Vujnović vs Pilj. Od samog početka inicijativa Vujnovića, konzinsentnost njegove izvedbe  najbolje oslikava rezultat 7-4.

Jurić vs Macanović, meč od 2 h i 50 min sve govori. Na kraju Maacanović propušta više engo izglednu situaciju za pobjedu što Jurić kažnjava i sa pobjedom 7-6 plasira se u polufinale.

Roso vs Kelava. Početak je pripao Rosi ali u drugom dijelu Kelava zauzima ofenzivniji gard što ga u konačnici dovodi do pobjede 7-6.

Polufinale: Pavlović vs Vujnović. Očito je Pavlović naštimao nišanske sprave dok je Vujnović, očito zadovoljan postignutim odigrao malo ispod svog nivoa i rezultatom 7-2 Pavlović je u finalu.

Drugi polufinalni par Kelava vs Jurić. Početak je pripao Kelavi. Nije se dugo čekalo na odgovor Jurića. Pri rezultatu 5-5 par izmjena na stolu sa seifovima gdje je kao pobjednik izašao Kelava te poveo 6-5.Uzvraća Jurić ....drama je.... i Kelava u finalu.

Finale kao svako finale. Drže se jedan drugoga rezultatski kao priljepci. Pri rezultatu 4-4 izvješćeni su da su gotove gradele. Očito gladniji Kelava je popustio, Pavlović dao gas i Pavlović osvaja Masters Ljetne lige Desetka 2013.

***********ČESTITKE+++++++++ nastaavk slijedi ove zim e u Zimskoj lizi.........pratite nas........ciao.....