HUMANITARNI TURNIR

  • PDF

Ndn. 21.05.2013 god, sa početkom u 19,00 sati, u prostorijama BK Desetka će se održati Humanitarni turnir.

Prikupljena sredstva će se uplatiti na račun Udruge Marijini obroci, koja je Udruga ogranak međunarodnog pokreta za uspostavljanje projekta prehrane  u sredinama u kojima siromaštvo i glad onemogućavaju djeci osnovnu egzistenciju i obrazovanje.

Marijini obroci omogućavaju osnovnu prehranu za 700000 djece u Africi, Latinskoj americi i Istočnoj Europi. Više informacija na: http:/www.marysmeals.hr/.

Kotizacija za turnir iznosi 30 kn. Disciplina 10-ka, sustav natjecanja - knockout.

Veselimo se Vašem dolasku koji je ujedno i gesta kojom će te pokazati plemenitost i velkikodušnost u ovim teškim vremenima.

UPRAVA KLUBA


Ndn. 21.05.2013. godine, u prostorijama BK Desetka je održan Humanitarni turnir pod sloganom "BK Desetka za gladnu djecu".

Pozivu su se odazvala 24 igrača od kojih je 6 bilo spriječeno doći na turnir ali su dali svoj doprinos ovoj humanoj akciji.

Predugo bi trajalo da nabrajam sudionike ali im i ovom prilikom zahvaljujem na odzivu i gesti kojom su dokazali svoju plemenitost i velikodušnost.

Samom turniru je nazočilo sa biljarske strane gledano prilično šaroliko društvo, od početnika do reprezentativaca.

Bez respekta se odigravalo, malo sreće, malo ždrijeb, malo igre, kako bilo da bilo u polufinale su se probili Hrvoje Žaja vs Ante Šustić i Berislav Šilić vs Dino Ribić.

Šustić je nakon izjednačenog prvog dijela  u drugom dijelu meča digao nivo igre na maximum te se zasluženo plasirao u finale. Meč između Šilića i Ribića. Klupski derbi, je pripao Šiliću koji je iskoristio natjecateljsko neiskustvo Ribića te se pridružio Šustiću u finalu.

U finalu je Šustić krenuo silovito. Poveo je 3-0. Nije se dugo čekalo na odgovor Šilića koji je poravnao rezultat na 3-3. Nakon toga dvije greške Šilića su bile više nego dovoljne Šustiću koji na koncu pobjeđuje i osvaja prvi humanitarni turnir u našem klubu.