POČETAK NOVE SEZONE 2013/2014

  • PDF

Završetak Europskog prvenstva kategorije "men" označava istovremeno početak nove sezone.

Što to konkretno znači za Naš klub.

U prijelaznom roku klub su napustili Gracin i Nežić u BK Merit, Jordan u BK Kaštela, Džaja u BK Split i Kovačić u BK Omega. Igrački gledano smo osnažili susjedne klubove. Sa druge strane odlazak pomenutih je više nego dao prostora novim snagama Kelavi, Čoviću, Pereži, Ribiću i  Buljubašiću koji uz novopridošlog Dražića imaju priliku da se kale igrajući II ligu.

Veseli entuzijazam i rad na trenizima pomenutih. Zasigurno neće proći puno vremena i neće se osjećati odlazak pomenutih igrača. Uz stare članove-natjecatelje Nizića, Jurića, Đereka, Macanovića, Vrdoljaka, Markića, Teteca, Bujasa, Jelića, Šilića, mladi su ono što veseli autora članka.

Ne smije se zaboravit pojava Matee koja više nego marljivo trenira te Nikolete, AnaMarije i Lee, koje su obavile prve treninge, i koje su poslije dugo vremena prve cure u Dalmatinskom biljaru.

Suma sumarum, iz napisanog je više nego vidljiva orjentacija na domaće snage i nadam se da neće proći dugo vremena te će se Naš klub svrstati u vrh Hrvatskog biljara gdje mu je kako god gledali mjesto.

Naravno, svim čitateljima ovog članka, koji nisu članovi nekog drugog kluba, a imaju se želju natjecati, poziv, javite se, na raspolaganju smo vam za bilo koji savjet ili pomoć u savladavanju biljarskih vještina.

S(p)retno u novoj sezoni!!!