MASTERS ZIMSKE LIGE

  • PDF

20.03.2013. god. sa početkom u 17,00 sati, u prostorijama BK "Desetka" održat će se završni turnir Zimske lige (Masters).

Osam najboljih se probilo u završnicu sezone. Redom to su nadolazeći Mladen Kelava, stari lisac Marko Jurić, skoro isto tako stara kuka Goran Nizić, opasni Goran Potočki, talentirani i perspektivni Luka Pereža, još ne ali sutra  zasigurno u vrhu Dino Ribić, samozatajni i svima neugodan, ali samo na stolu Marlon Macanović, i svima nama drag, igrač osebujnog stila Ivica Đerek - Feđa.

Igra se sustavom knockout-a.

Parovi prvog kola: 

Kelava - Đerek

Jurić - Macanović

Nizić - Ribić

Potočki - Pereža

Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate završnicu lige, pogotovu što će mo nazočiti više nego zanimljivim mečevima.

Sretno i ugodno svima......


U iznimno lijepoj atmosferi prepunoj natjecateljskog naboja, u prijateljskom okruženju, održan je Masters.

Prvi meč između Kelave i Đereka. Vodeći u lizi Kelava je odmah iskoristio grešku Đereka i poveo 2-0. Da nije sve gotovo odmah je rekao Đerek te izjednačio 2-2. Nakon toga svaka greška se kažnjavala. Grešku više je imao Đerek te se Kelava zasluženo probio u polufinale.

Meč Jurić-Macanović je bio iznimno napet. U kuolarima je kao favorit važio Jurić ali Macanović je u hrabrim odigravanjima dovodio Marka u teške pozicije što je na kraju rezultiralo pobjedom Macanovića koji je zadnju partiju završio u velikom stilu i pridružio se Kelavi u poufinalu.

Meč Nizić-Ribić je u početku bio neizvjesan. Sredinom meča Nizić je pojačao ritam, Ribić je ispao iz ritma i to je dovoljno za polufinale Nizića.

Meč Potočki-Pereža je obilježio Pereža promašajima devetki i desetki što je opasni Potočki nemilosrdno kažnjavao i plasirao se u polufinale.

Polfinalni mečevi Kelava-Potočki su bili triler. Kako to biva pri rezultatu 5-5 prvi je Potočki imao šansu za probitak u finale ali zicer kuglu je na neobjašnjiv način promašio, Kelava tu istu kuglu nije promašio i naravno plasirao se u polufinale.

Drugi polufinalni meč Nizić-Macanović je završio uvjerljivom pobjedom Nizića koji je iskoristio zamor Macanovića, kaznio svaku njegovu grešku i zasluženo se probio u polufinale.

Finalni dvoboj Kelava-Nizić. Početno ispitivanje snaga. Ipak se igra finale. Nakon početnog odmjeravanja snaga otvorila se igra, razmjenjivala paljba i na kraju je Kelava izašao kao zasluženi pobjednik.

Nakon svečanosti dodjeljivanja pehara koje je u ime organizatora dodijelio Marko Jurić, sudionici turnira i gledatelji su u slast pojeli jelo sa roštilja....... mmmmm bilo je ukusno...