4. turnir II HBL jug

  • PDF

4. turnir II HBL - Jug, prvi dan.....

28 igrača je nakon ljetne stanke je nastupilo na 4. turniru. Igrala se disciplina 8-ball. Među njima je nastupilo i 6 mušketira iz našeg kluba. Zvonko Tetec, Mihovil Kovačić, Goran Nizić, Alan Bujas te po prvi puta Marlon Macanović i Radoslav Knežić.

Direktno u 4.finale su se probili Zvonko Tetec i Mihovil Kovačić koji za protivnike u polufinale imaju Zrinku Antonijević i Igora Škorića. Osina narečenim u 4.finalu igraju norvežanin Tron Engebakk i Božo Propadalo te Mirko Vukasović i naš Alan Bujas koji se u 4. finale probio kroz repazage.

Velika pauza u natjecanju očito nije pomogla Goranu Niziću koji može puno više nego to rezultat pokazuje. Debitanti Marlon Macanović i Radoslav Knežić su platili danak natjecateljskom neiskustvu iako je Knežić nakon poraza od Teteca u 2. kolu nanizao dvije pobjede nad Bašićem i Pranjićem. U finalu repasagea je požurio, odigrao prebrzo par ključnih kugli što je Škorić više nego iskoristio te se plasirao u 4. finale.

Zanimljiv  je  prvi put nastup Trona na turniru II lige i koji se više nego sigurnom igrom plasirao u 4.finale i prometnuo se u jedog od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Kako je to izgledalo drugog dana pročitat će te sutra navečer.

Četvrtfinalni dvoboj Tetec - Antonijević, čvrsta borba iz koje je kao pobjednica izišla Z. Antonijević. Domaći teren je domaći teren ma koliko šutjeli o tome. Škorić je to znalački iskoristio te pobjedio našeg M.Kovačića. Tron-Propadalo je definitivno ugodno iznenađenje te prolaz Propadala u polufinale. I na kraju Vukasović - Bujas. Već duže vrijeme kontinuiran trening Vukasovića je donio rezultat i Bob je u polufinalu.

Eliminacija svih naših aduta, ali vjerujem samo u ovom turniru.

U polufinalu Škorić - Antonijević nije bilo dvojbe. Sigurnom igrom Škorić je u finalu gdje se susreo sa Vukasovićem koji je u drugom polufinalu bio bolji od Propadala.

U finalu je Vukasović lakše nego se to očekivalo pobjedio Škorića koji je očito streljivo potrošio u polufinalu. Zaslužena pobjeda, čestitke pobjedniku..... iiiiiiiiiiiiiiiii na prvom slijedećem biljarskom događaju prattit će mo ga i izvješćivati.....

pozzz svim ljubiteljima biljara..... -_-