Najava 11. turnira Županijske lige

  • PDF

9-ballZL11Pred nama je posljednji turnir ovogodišnje Županijske lige u pool biljaru prije Mastersa sa 16 najboljih igrača.

Igra se disciplina devetka na 7 dobivenih igri s repasažom u biljarskom klubu Kaštela. Početak turnira je u nedjelju u 14 sati. Ovo je ujedno i posljednja prilika da netko osvoji challenge u koji se dosad prikupilo 1.620 kuna. Ako nitko ne osvoji chellenge, cjelokupni iznos chellengea se prenosi u nagradni fond Mastersa. Podsjećamo da se od svakog turnira odvajalo po 10 kuna za nagradni fond Mastersa. Očekivani nagradni fond na Mastersu je oko 2.600 kuna, a ako nitko ne osvoji challenge u fondu nagrada će se naći preko 4.400 kuna.

Masters se igra u nedjelju 01. srpnja (pažnja: bilo je objavljeno 03. srpnja, što je greška jer nedjelja pada na 01. srpnja!!!) u biljarskom klubu Desetka. Ostalo je nekoliko nedoumica što se tiče rang liste i ovaj posljednji turnir će to razriješiti. U vrhu tablice imamo petoricu igrača koji se natječu za mjesta nositelja na Mastersu, jedini siguran je Berislav Šilić dok se za preostala tri mjesta bore Sobin, Milin, Gracin i Kutleša. U donjem dijelu tablice situacija je još neizvjesnija. Pošto na Mastersu sigurno neće moći nastupiti Zrinka Antonijević zbog nastupa na Svjetskom ekipnom prvenstvu u Pekingu, otvara se i 17. mjesto na tablici za ulazak na Masters. Trenutno se na 17. mjestu nalazi Marko Jurić, a ostali konkurenti koji još imaju šanse su: Bujas, M. Kovačić, Perišin, Mandić,...