4. turnir Županijske lige u pool biljaru - Šustić pobjednik

  • PDF

Odigran je i četvrti turnir otvorene Županijske lige koji je igran u biljarskom klubu Desetka. Na turniru se igrala disciplina osmica s repasažom. 

Prijavilo se 17 igrača. Prije početka turnira održan je challenge koji niti ovaj put nitko nije osvojio tako da je naredni start challengea 630 kuna.

Osmica uvijek na turnirima ponudi pregršt iznenađenja tako da niti ovaj turnir nije bio iznimka. Od turnira se iznenađujuće brzo s dva poraza oprostio Dejan Orlić što je svakako najveće iznenađenje. Od igrača biljarskog kluba Desetka, najviše je postigao Vedran Gracin, plasiravši se u finale gdje ipak nije smogao snage pobijediti Antu Šustića koji je nakon dva uzastopna poraza u finalima, u trećem pokušaju osvojio turnir. Svakako valja izdvojiti i uspjeh Zrinke Antonijević plasmanom u polufinale pobjedom nad Lukom Kutlešom.

Slijedeći turnir se igra u biljarskom klubu Kaštela. Turnir je predviđen za 15. travnja, ali kako se u tom terminu održava Druga HBL, turnir je pomaknut na nedjelju 22. travnja u 14 sati. Na turniru će se igrati devetka.

 

Kompletan ždrijeb s rezultatima turnira je na ovom linku.

Više o Županijskoj ligi na ovom linku

 

polufinale:

Ante Šustić - Mladen Botić 6:3

Vedran Gracin - Zrinka Antonijević 6:2

finale:

Ante Šustić - Vedran Gracin 6:3


Rang lista nakon 4. turnira:

rang4zupliga