Pool EP - peti dan

  • PDF

edoNa Europskom prvenstvu u pool biljaru koje se održava u Njemačkoj završila je disciplina straight pool. Od naših reprezentativaca najdalje je dogurao Marko Lišnić koji se probio do šesnaestine finala, ali je onda izgubio od Šveđanina Gerwena.

U ženskoj konkurenciji je nastupila Zrinka Antonijević, članica BK Desetke. Zrinka je s jednom pobjedom i dva poraza zauzela 25. mjesto.

U ponedjeljak je završnica osmice koja će proteći bez naših igrača. Božo Primić je ušao u zadnjih 32 no tada je izgubio od Poljaka Babice

Eduard Karamatić (BK Desetka) je naš jedini reprezentativac u invalidskim kolicima na Europskom prvenstvu. Edo je bio nadomak medalje. U četvrtfinalu je izgubio od Belgijanca Kurta Decklerka rezultatom 3:5 iako je vodio 3:1.

Počela su nadmetanja u devetki. Od naših dva kola po desnoj strani su prošli Karlo Dalmatin i Božo Primić te će sutra imati priliku izboriti direktni plasman u šesnaestinu finala. Zrinka Antonijević i Eduard Karamatić su pobijedili u prvom kolu devetke u svojim kategorijama i sutra također nastavljaju bobu po desnoj (pobjedničkoj) strani ždrijeba.

Rezultate, live stream i fotogaleriju pratite na službenim stranicama prvenstva

Odlične fotografije s prvenstva možete pogledati u fotogalerijama koje objavljuje Austrijanac Markus Hofstaetter na svojim stranicama: APPB. Direktni linkovi na dosad objavljene fotogalerije: Day 3 i Day 4