Open turnir ponedjeljkom, 07.02.2011.

  • PDF

mike_breakdisciplina: desetka (desna strana do 4, lijeva strana do 3)

početak: 18.00 sati

mjesto održavanja: BK Desetka

dvostruki KO, 4 nagrade

start challengea: 500 kuna

570 kn je dostigao challenge. Redom su pokušali Šilić, Dalmatin, Vrdoljak, Tetec i Šustić. Kako je iz uvoda vidljivo nitko nije uspio, ali se je zato odigrao atomski turnir. Mali broj igrača ali redom gledano ne zna čovjek kojeg bi radije izbjegao.

U plufinale su se plasirali Šilić, Dalmatin, Šustić i Rogošić.

Dalmatin je bio uspješniji od Šustića, a Rogošić od Šilića.

U finalu je Dalmatin express odmah poveo 2-0. Treća partija, break na granici lomljenja breaka, tri kugle u rupama i hebena pozicija. Pipavo odigravanje da se izbjegle bijela u rupi, jako lijep udarac na kugli br.3 gdje je bijela učinila krug preko cijelog stola i kada je ostala egzekucija na laganoj kugli (br.6)  greška Dalmatina nakon čega Rogošić sigurno odigrava dvije kugle u prmašuje desetku. Karlo pokušava ubaciti desetku sa laganim "lizom" preko cijelog stola, radi faul i rezultat je 2-1.

Break Rogošića, ništa nije upalo  i Karlo laganim preciznim udarcima ubacuje redom kugle, ništa ne prepušta slučaju i na kraju efektno poentira za 3-1. Break Dalmatina, 4 kugle u rupama, u poziciji je i postaje pobjednik turnira. Čestitke Karlu i pozzz svima..... Siba