Open turnir ponedjeljkom, 24.01.2011.

  • PDF

osmica18.00 sati

disciplina: osmica

dvostruki KO (desno na 4 dobivene, lijevo na 3 dobivene igre)

start challengea: 340 kuna

Kako to već tradicija nalaže i ovaj ponedjeljak u prostorijama bk Desetka su se okupili ljubitelji biljara sa ovih prostora.

Challenge se zaustavio na okruglo 400 kn. Probali su redom Šustić, Jurić, Trogrlić, Orlić i Dalmatin. Uzbudljivo je bilo ali nedostajalo je malo, a to malo je bilo dovoljno da se challenge održi i start idućeg je 400 kn.

Turnir osmice. Mali broj partija, nepredvidljivi rezultati do kraja skoro svakog meča, sve skupa je rezultiralo da se u polufinalu nađu Đerek-Dalmatin i Šustić-Trogrlić.

Iskustvo i biljarska vještina je ipak dovelo do situacije da se u finalu nađu Dalmatin i Šustić. I počelo je uraganski. Šustić 1-0 iz štapa. Karlo je odmah uzvratio 1-1 također iz štapa. Gromovit nreak, dobra pozicija i 2-1 za šustu, opet iz štapa. Karlo se ne predaje, break je bio savršen, igra također i izjednjačenje opet iz štapa. Šustić udara prejaki break, završava tešku partiju i kad je trebalo istu amenovat nakona dva ultrateška poteza griješi što Karlo koristi  i prelazi u vodstvo 3-2. Break Karla, ništa ne ulazi. Šustić je zaigrao sve na jednu kartu, pritisak je velik, zna ako pogriješi da slijedi kazna. I nije uzdržao do kraja a kako sam već rekao Karlo do kraja ne griješi i osvaja turnir bez promašenog udarca. Prestrašno finale i predobra najava extra kvalitetnog biljara u novoj sezoni.